This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Verzending: NL GRATIS boven 50,-/ Wereldwijd gratis boven 100,- 100 dagen retour

Hoe bodybuilding mijn leven en mijn psoriasis reis veranderde


Everyone has a different story of what it is like to live with a skin condition. Here’s how my psoriasis journey veranderde mijn hele leven.

Toen mensen me probeerden te vertellen wat het beste voor me was...


Mijn naam is Mohammed Khan, en ik werd gediagnosticeerd met ernstige plaque psoriasis terug in oktober van 2017. In die tijd had ik het erg moeilijk op school en probeerde ik goed te worden in iets dat ik toch al haatte. Maar omdat iedereen in mijn familie en vrienden me vertelde dat ik het moest doen, dat ik door dit te doen heel succesvol zou worden, het geld zou verdienen, de droomauto zou hebben, enzovoort, deed ik het. Meteen nadat ik klaar was met school, werd ik onder druk gezet om een baan te nemen waarvan ik wist dat ik die zou haten.

Everything changed when I got my diagnosis. So many things changed for me in these years battling psoriasis. I no longer am the same person as I was before. Never would I’ve known I’d be here today, trying to inspire and help hundreds of others who also suffer from this disease.

... begon ik mijn passie na te jagen


Fitness, bodybuilding, powerlifting, alles wat met gewichten te maken heeft, is de afgelopen 4-5 jaar altijd al een passie van me geweest. Telkens als ik me goed voel, wil ik trainen. Telkens als ik me slecht voel, wil ik trainen.

Ik zei ook tegen mezelf dat ik moest opkomen in de psoriasis gemeenschap. Ik wilde anderen helpen en begeleiden door deze ziekte en alle andere problemen die het met zich meebrengt, zoals depressie. Dus vanaf dat punt ben ik begin 2019 begonnen met mijn YouTube-kanaal. Ik begon het kanaal met het documenteren van mijn reis om deel te nemen aan mijn eerste bodybuildingwedstrijd ooit.

I really wanted to do as I felt like this would give me a certain position in the psoriasis community. What now is the Psoriasis Bodybuilder.

Nadat ik vertrouwen had in mijn huid, besloot ik het te genezen


After competing, I felt like I had the confidence to walk around with my psoriasis. I didn’t care about what others said to me or how they looked at me. I think this is what many others who followed on my YouTube channel as well as on Instagram saw. They really liked how I did not care about how my skin looked. That Ik bleef nog steeds doen wat ik wilde to do in my life.

Maar dit was niet genoeg voor mij. Near the end of 2019, after competing, I decided that even though I was pretty confident in my skin, I still wanted clear skin. And wanted to teach others how they can obtain their own healing as well.

So after doing much research, I came across the plant-based alkaline diet as well as celery juicing. And in the early few months of 2020, around the time the Coronavirus outbreak started and world pandemic, Mijn psoriasis is voor 90% verdwenen!

Once I posted these pictures and videos onto my YouTube and Instagram, people were weggeblazen. Ze zagen me altijd inhoud posten over zelfverzekerd zijn, ongeacht hoe je huid er van buitenaf uitzag, maar ik denk dat toen ze de heldere huid zagen, ze versteld stonden.

And so was I.

Waar sta ik nu op mijn psoriasis reis


Nu vervolg ik mijn pad, ondanks wat anderen me vertellen te doen met mijn leven. Anderen dienen door middel van mijn inhoud en coaching diensten is mijn passie. Ik heb zoveel plannen en ideeën voor de psoriasis gemeenschap. Ik heb zelfs mijn eigen psoriasis cursus gelanceerd, waarin ik stap voor stap, mensen begeleid in hoe ze kunnen genezen in hun psoriasis reis.

I look forward to what we as a community of psoriasis warriors can build. We zijn zoveel sterker dan we denken. We just don’t know it. We might feel were just born to be these little scared creatures, but when we embrace who we are, it is as if we become something bigger and great of ourselves. Something stronger. Something of a creature for the better of mankind.

By Mohammed Khan
Ik heb meer dan 3 jaar geleden aan extreme plaque psoriasis. En nu inspireer en leer ik mensen om hun psoriasis te genezen met het gebruik van voedsel als medicijn.

Follow Mohammed on Instagram

Cart

No more products available for purchase

Your cart is currently empty.

[[recommendation]]