This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Verzending: NL GRATIS boven 50,-/ Wereldwijd gratis boven 100,- 100 dagen retour

How I changed my life for the better and started to heal my skin


The more I’m in the skin warriors community, in real life and online, the more I see stories alike. People who want to heal their skin in a more natural way. This is how I am doing it. This is my story and I hope it might help you achieve your skin goals as well.

Waarom ik mijn huid echt begon te genezen


I’ve always had mild eczema since my early childhood and had always used steroid creams when it got too itchy or
laaide op.

Then three years ago I went through massive changes: I moved to another country, I needed to switch my flat several times, I had no money, new jobs, other jobs, side hustles. At the beginning of this period, my skin was worse than ever.
I was so anxious about everything and it was visible on my skin. I developed big red patches on my face, neck, arms.
Het was heel eng, maar ik had geen tijd of kennis.

 I just used the strongest steroid creams I could.

Dit ging zo door tot afgelopen zomer, toen ik heel sterk intuïtief besloot om deze crèmes af te schaffen en naar alternatieve oplossingen te zoeken.

In the beginning, my skin was worse than ever. I had red, itchy, oozing patches all over my body, even at places I had
never had any eczema before: my legs, my back, my nipples. I couldn’t sleep well at night, was constantly in a bad mood, just wanted to hide and isolate myself. My skin just felt awful. 

De echte verandering begon


Nevertheless, my will of changing my life and healing myself was very strong and I did a lot of research to find the solutions fitting me the best. 

Ik ontdekte hoeveel dingen ik rondom en in mijzelf moest veranderen. Ik begon meteen mijn huis te ontruimen, ontdeed me van letterlijk alles wat nare chemicaliën bevatte, en ontdekte natuurlijke alternatieven. Ik ging zo vaak als ik kon de natuur in en begon dagelijks te mediteren en yoga te beoefenen.

Then, I found Karen Fischer's boeken dit was de grootste hulp die ik ooit kon krijgen om mezelf te genezen. Haar boek hielp me om een dieetplan te ontwikkelen dat me voedt met het voedsel dat ik nodig heb om te genezen. Ik wilde mijn beste tips delen en hoop geven aan anderen, zo kwamen mijn Instagram profiel en blog tot leven.

Wat mijn huid hielp was dagboeken en het bijhouden


Ik heb een eczema self-care journal where you can track your food and your reactions and keep yourself motivated along your healing journey. Elimination diet and journaling are golden together, they healed me quite well. I’ve come so far and wished the same to everybody who’s on the same path!

Waar ik nu ben: nog steeds in het proces om mijn huid te genezen


Op dit moment kan ik zeggen dat ik mijn huid onder controle heb en weet wat ik moet eten en wat ik moet vermijden. Mijn handen zijn nog steeds erg droog en gevoelig, maar veel beter dan vroeger. Het zal lang duren voordat mijn lichaam de schade van 20 jaar steroïden heeft weggewerkt.

Genezing is mogelijk en jij bent de enige die jezelf volledig kan helpen en genezen. Ik wens jullie heel veel hoop en kracht toe, jullie kunnen dit!

Julia Blanka
Julia heeft haar hele leven geworsteld met eczeem, tot ze afgelopen zomer besloot haar genezing in eigen hand te nemen en op zoek te gaan naar natuurlijke oplossingen. Ze is nu op een missie om haar kennis te delen en anderen te motiveren op dezelfde reis.

Follow Julia on Instagram

Cart

No more products available for purchase

Your cart is currently empty.

[[recommendation]]